Behandling af depression i Silkeborg

Uanset hvilken form for depression, du måtte opleve, er der hjælp at hente. Hos Psykologerne i Søhøjlandet, kan jeg hjælpe dig med at identificere og integrere mulige årsager, sammenhænge samt idéer og værktøjer, så du kan komme ud af den depressive tilstand.

Hvad er depression?

Depression er en kompleks og udfordrende tilstand, der kan ramme enhver, uanset alder eller baggrund.

Hos Psykologerne i Søhøjlandet behandler jeg depression, og jeg kan hjælpe dig med at forstå og håndtere den depressive tilstand. Både hvis der er tale om vinterdepression, kronisk depression eller om depressionen er af let, moderat eller svær karakter.

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

behandling af stress

Sådan arbejder jeg med depression

Jeg, Nikolaj, er en erfaren psykolog, og jeg bruger terapeutiske metoder, der er baseret på evidensbaseret praksis. Det indebærer bl.a. elementer fra ACT, mindfullness og metakognitiv terapi, der alle er  anerkendte og  effektive tilgange mod depression.

Jeg kan hjælpe med konkrete redskaber til bedre at håndtere depressive symptomer, som følelser af udbrændthed, tristhed, angst eller mistet livsglæde. Jeg anvender en individuel tilgang, der tilpasses dine unikke behov, og jeg arbejder tæt sammen med dig for at identificere de underliggende årsager til din depression og  for at udvikle effektive strategier til at håndtere den.

Vores første møde vil typisk være en indledende samtale, hvor vi lærer hinanden at kende og finder ud af, om det giver mening at etablere et samarbejde. Jeg vil blandt andet også introducere mine tanker om naturterapi, da jeg mener, at naturen kan hjælpe mange individer med depressive tilstande til komme tilbage i balance og ro igen. Vores sessioner kan skifte mellem at foregå indendørs og i naturen. Det kan være en væsentlig booster i behandlingen af depression og fremme din heling, hvis naturen inddrages i behandlingen.

Læs mere om de positive helbredsmæssige effekter. Se vores forslag til aktuel læsning

Søger du en psykolog til at behandle din depression?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for hjælp til at håndtere din depression, så tøv ikke med at kontakte mig.

Vi bruger den første session på at finde ud af om vi kan indgå et konstruktivt samarbejde henimod bedre mentalt velbefindende.  Den første kontakt kan nogle gange være det skridt, der er det allersværeste, men det er også ofte det allervigtigste for at få sat gang i en forandringsproces.

Kontakt Psykologerne i Søhøjlandet i Silkeborg i dag enten på mail: nikolaj@isohojlandet.dk eller på telefon: 22 66 64 11, og lad os finde en tid, hvor vi kan mødes og vurdere vores samarbejdsmuligheder.

psykolog