Teambuilding i naturen

Er jeres virksomhed eller gruppe på udkig efter en unik måde at styrke tilliden, samarbejdet og den sociale tryghed i jeres team eller organisation?

Styrk samarbejdet i din virksomhed

Psykologerne i Søhøjlandet ved Silkeborg er klar til at facilitere teambuilding og teamdage målrettet dette. Naturen danner rammen om aktiviteterne og processerne og medvirker til at inspirere og bringe deltagerne tættere på hinanden.

Nordskoven og hytten i skoven  skaber en ideel atmosfære for refleksion, fordybelse og udvikling, hvor I kan lære hinanden bedre at kende og styrke jeres samarbejdsbånd og relationelle kompetencer.

behandling af angst Silkeborg

Sådan kan teambuilding eller temadage i naturen foregå

Nikolaj vil tage dit firma eller dit team med ud på teambuilding-oplevelser i naturen, som byder på en bred vifte af aktiviteter, konkurrencer og øvelser, der er skræddersyet til jeres behov og ønsker. Teamdage i skoven er ideel til at opnå tillid og psykologisk tryghed, og øvelserne kan tage udgangspunkt i bestemte temaer eller dagsordener, alt efter jeres præferencer.

I kan forvente at deltage i såvel spændende og afvekslende udfordringer og teambuilding-øvelser, der vil fremme:

Samtidig får I mulighed for at bevæge jer rundt den smukke natur i Søhøjlandet og nyde de terapeutiske effekter af outdoorlivet. Vi inddrager ofte ting fra naturen til øvelserne og madlavning over bål vil som oftest være integreret i dagens program. Vores lokalitet og udstyr i skoven kan også være en del af kickoff arrangement eller danne ramme for pædagogiske dage eller være en alternativ ramme for mødeaktiviteter i jeres virksomhed.

Læs mere om de positive helbredsmæssige effekter. Se vores forslag til aktuel læsning

Vil du vide mere?

Søger din arbejdsplads, din virksomhed eller dit team eller  en erfaren facilitator til inspirerende teambuilding i naturen? Kontakt mig for at høre mere om de forskellige muligheder for teambuilding mv.  i naturen i Silkeborg hos Psykologerne i Søhøjlandet.

Jeg tilbyder skræddersyede teambuildingaktiviteter, kurser og temadage, der passer til jeres behov og målsætninger. Uanset om I søger at forbedre samarbejdet, styrke personligt lederskab eller bare ønsker en afslappet og samtidigt givende oplevelse sammen som et team, så kan jeg hjælpe jer.

Kontakt mig på nikolaj@isohojlandet.dk eller på telefon: 22 66 64 11 for at høre mere.

psykolog